Siirry sisältöön

Uudet ja käytetyt Vespat laajasta valikoimasta

Laaja valikoima uusia Vespoja

Meillä Tampereen Kone-Pyörässä on tarjolla laaja valikoima uusia Vespoja, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ajajille. Uudet Vespat tarjoavat modernia teknologiaa, tyylikästä muotoilua ja luotettavuutta, joka on ominaista tälle ikonille merkille. Vespa Primavera on yksi suosituimmista malleistamme, ja se on täydellinen valinta ensimmäiseksi skootteriksi. Sen ilmajäädytetty 50 kuutioinen nelitahtimoottori on suunniteltu maksimoimaan laatu ja luotettavuus, samalla kun se tarjoaa poikkeuksellisen pienen polttoaineenkulutuksen ja päästöt.

Uusien Vespojen valikoimasta löytyy myös muita malleja, kuten Vespa GTS ja Vespa Sprint, jotka tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja tehoja vastaamaan eri ajotarpeita. Kaikki uudet Vespat ovat varustettu nykyaikaisilla turva- ja mukavuusominaisuuksilla, kuten ABS-jarruilla, LED-valoilla ja digitaalisilla mittaristoilla. Näiden ominaisuuksien ansiosta ajaminen on turvallista ja miellyttävää kaikissa olosuhteissa.

Käytetyt Vespat edullisesti

Jos etsit edullisempaa vaihtoehtoa, käytetyt Vespat ovat erinomainen valinta. Meillä on laaja valikoima huollettuja ja tarkastettuja käytettyjä Vespoja, jotka tarjoavat hyvän hinta-laatusuhteen. Käytetyt skootterit ovat käyneet läpi perusteellisen tarkastuksen ja huollon, jotta voimme taata niiden toimivuuden ja turvallisuuden. Tämä tekee niistä luotettavan vaihtoehdon niille, jotka haluavat nauttia Vespasta ilman uuden ajoneuvon hintalappua.

Käytettyjen Vespojen valikoimamme vaihtelee jatkuvasti, joten kannattaa seurata verkkosivujamme tai ottaa meihin suoraan yhteyttä ajankohtaisen tarjonnan selvittämiseksi. Voit myös tulla paikan päälle myymäläämme Ylöjärvelle tutustumaan käytettyihin ajoneuvoihin ja tekemään kaupat paikan päällä.

Vespojen huolto ja varaosat

Me Tampereen Kone-Pyörässä emme pelkästään myy Vespoja, vaan tarjoamme myös kattavat huolto- ja varaosapalvelut. Yli 30 vuoden kokemuksella voimme taata, että Vespa-skootterisi pysyy hyvässä kunnossa ja toimii moitteettomasti. Huoltopalvelumme kattaa kaiken perushuolloista vaativampiin korjauksiin, ja käytämme aina alkuperäisiä varaosia, jotta ajoneuvosi säilyttää arvonsa ja toimintakykynsä.

Varaosavalikoimamme on laaja ja kattaa kaikki yleisimmät kulutusosat, kuten jarrupalat, suodattimet ja renkaat. Voit tilata varaosat suoraan verkkokaupastamme tai tulla myymäläämme, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään oikeat osat ja tarvikkeet.

Ajovarusteet ja tarvikkeet

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman ajovarusteita ja tarvikkeita, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Valikoimastamme löydät kypärät, ajotakit, hanskat ja muut varusteet, jotka on suunniteltu erityisesti skootterikäyttöön. Kaikki varusteemme täyttävät tiukat turvallisuusstandardit ja tarjoavat erinomaisen suojan kaikissa ajotilanteissa.

Lisäksi meiltä löytyy monenlaisia tarvikkeita, kuten laukkuja, peilejä ja tuulisuojia, jotka parantavat ajomukavuutta ja käytännöllisyyttä. Voit tutustua ajovarusteisiin ja tarvikkeisiin verkkosivuillamme tai tulla myymäläämme, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan laajaan Vespa-valikoimaamme Tampereen Kone-Pyörän myymälään Ylöjärvelle. Olitpa sitten etsimässä uutta tai käytettyä Vespa-skootteria, meiltä löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan ajoneuvon ja varusteet.

Voit myös tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme ja ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja. Me Tampereen Kone-Pyörässä olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja laadukkaita tuotteita kaikille asiakkaillemme. Tervetuloa tekemään hyviä kauppoja ja nauttimaan Vespan ajamisen ilosta!