Siirry sisältöön

Tampereen Kone-Pyörältä käytetyt mopot kaikkiin tarpeisiin

Laaja valikoima käytettyjä mopoja

Meillä on tarjolla laaja valikoima käytettyjä mopoja, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Olitpa sitten etsimässä ensimmäistä mopoa nuorelle kuljettajalle tai luotettavaa kulkupeliä päivittäiseen käyttöön, meiltä löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Käytetyt mopomme ovat huollettuja ja tarkastettuja, joten voit luottaa niiden laatuun ja turvallisuuteen.

Valikoimastamme löydät muun muassa suosittuja merkkejä, ja jokainen mopo on käynyt läpi perusteellisen tarkastuksen, jotta voimme varmistaa niiden moitteettoman toiminnan. Lisäksi tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa ja apua oikean mopon valinnassa, jotta löydät juuri sinulle sopivan ajoneuvon.

Edullinen ja ympäristöystävällinen liikkumismuoto

Käytetty mopo on edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto liikkumiseen. Mopojen polttoaineenkulutus on vähäistä, mikä tekee niistä taloudellisen valinnan niin nuorille kuin aikuisillekin. Lisäksi mopojen pienet päästöt tekevät niistä ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon verrattuna moniin muihin kulkuneuvoihin.

Meiltä löydät myös sähkömopoja, jotka ovat entistäkin ympäristöystävällisempiä. Sähkömopot ovat hiljaisia, päästöttömiä ja niiden käyttökustannukset ovat erittäin alhaiset. Sähkömopo on erinomainen valinta kaupunkiliikenteeseen ja lyhyille matkoille.

Huolto ja varaosat

Meillä Tampereen Kone-Pyörässä huollamme ja korjaamme kaikki myymämme mopot. Huoltopalvelumme on kattava ja asiantunteva, ja käytämme vain laadukkaita varaosia. Voit luottaa siihen, että moposi pysyy hyvässä kunnossa ja turvallisena käyttää.

Tarjoamme myös laajan valikoiman varaosia ja tarvikkeita, jotta voit pitää moposi kunnossa itse. Meiltä löydät kaiken tarvittavan öljyistä ja suodattimista renkaisiin ja jarruihin. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään oikeat osat ja tarvikkeet juuri sinun moposi tarpeisiin.

Ajovarusteet ja lisävarusteet

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman ajovarusteita ja lisävarusteita. Meiltä löydät kypärät, ajotakit, hanskat ja muut varusteet, jotka takaavat turvallisen ja mukavan ajokokemuksen. Kaikki varusteemme ovat laadukkaita ja täyttävät tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset.

Lisäksi tarjoamme erilaisia lisävarusteita, kuten tavaratelineitä, laukkuja ja suojapeitteitä, jotka tekevät mopon käytöstä entistäkin kätevämpää ja monipuolisempaa. Voit räätälöidä moposi juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi ja nauttia ajamisesta täysin siemauksin.

Asiantunteva palvelu ja neuvonta

Meillä Tampereen Kone-Pyörässä asiakaspalvelu on sydämen asia. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa mopoihin liittyvissä kysymyksissä. Olitpa sitten ostamassa ensimmäistä mopoa tai etsimässä varaosia, meiltä saat aina parasta mahdollista palvelua.

Voit luottaa siihen, että saat meiltä rehellistä ja asiantuntevaa neuvontaa. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan mopon ja varmistamme, että olet tyytyväinen hankintaasi. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja palveluihimme Ylöjärvellä!