Siirry sisältöön

Kaikki tarvitsemasi moottoripyörien ja skoottereiden huoltoon saman katon alta

Laadukkaat huoltopalvelut moottoripyörille ja skoottereille

Me Tampereen Kone-Pyörässä tarjoamme kattavat huoltopalvelut moottoripyörille ja skoottereille. Ymmärrämme, että ajoneuvosi on sinulle tärkeä, ja siksi huollamme sen huolellisesti ja ammattitaidolla. Meillä on yli 30 vuoden kokemus alalta, joten voit luottaa siihen, että ajoneuvosi on hyvissä käsissä.

Huoltopalvelumme kattavat kaiken perushuolloista vaativampiin korjauksiin. Käytämme vain laadukkaita varaosia ja uusinta teknologiaa varmistaaksemme, että ajoneuvosi toimii moitteettomasti. Olipa kyseessä öljynvaihto, jarrujen tarkastus tai moottorin säätö, me hoidamme sen.

Laaja valikoima varaosia ja tarvikkeita

Meiltä löydät laajan valikoiman varaosia ja tarvikkeita moottoripyörille ja skoottereille. Valikoimamme kattaa kaiken, mitä tarvitset ajoneuvosi kunnossapitoon ja parantamiseen. Tarjoamme varaosia tunnetuilta merkeiltä, kuten Peugeot Scooters, Drac, Fantic Motor, Conan, YCF minimotot, Kontio Motors, Piaggio ja Vespa.

Tarvikkeiden osalta meillä on kaikkea ajovarusteista lisävarusteisiin. Voit hankkia meiltä esimerkiksi kypärät, ajohanskat, suojavarusteet ja paljon muuta. Kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia ja suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista suojaa ja mukavuutta.

Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on meille erittäin tärkeää. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakkaamme saa parasta mahdollista palvelua. Meillä on asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta, joka on aina valmis auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä ja tarpeissa.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tulla käymään myymälässämme Ylöjärvellä. Olemme aina valmiina auttamaan sinua löytämään oikeat tuotteet ja palvelut ajoneuvosi tarpeisiin. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja palveluihimme!

Käytetyt moottoripyörät ja skootterit

Jos etsit käytettyä moottoripyörää tai skootteria, meillä on myös laaja valikoima vaihtopyöriä. Kaikki käytetyt ajoneuvomme ovat tarkastettuja ja huollettuja, joten voit olla varma niiden laadusta ja luotettavuudesta. Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme tai tulla käymään myymälässämme.

Käytettyjen ajoneuvojen valikoimamme päivittyy jatkuvasti, joten kannattaa seurata sivujamme säännöllisesti. Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja kysyä ajankohtaista tilannetta. Me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ajoneuvon kilpailukykyiseen hintaan.

Vinkkejä moottoripyörän ja skootterin huoltoon

Moottoripyörän ja skootterin säännöllinen huolto on tärkeää niiden toimivuuden ja turvallisuuden kannalta. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua pitämään ajoneuvosi kunnossa:

  • Vaihda öljyt säännöllisesti ja käytä suositeltuja öljyjä.
  • Tarkista renkaiden kunto ja ilmanpaineet.
  • Pidä ajoneuvo puhtaana ja suojattuna sääolosuhteilta.

Noudattamalla näitä vinkkejä voit varmistaa, että moottoripyöräsi tai skootterisi toimii moitteettomasti ja turvallisesti. Jos tarvitset apua huollossa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Me Tampereen Kone-Pyörässä olemme aina valmiina auttamaan sinua.