Siirry sisältöön

Kuusi suosituinta skootteri- ja mopomerkkiä Suomessa

1. Peugeot Scooters

Peugeotin skootterit ovat saavuttaneet Suomessa suuren suosion niiden korkean laadun, tyylikkään muotoilun ja luotettavan suorituskyvyn ansiosta. Peugeot tarjoaa vaihtoehtoja niin kaupunkiajelijoille kuin pidemmille matkoille suuntaaville. Merkin valikoimaan kuuluvat erikokoiset ja -tehoiset skootterit, joista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiselle!

2. Drac

Drac on toinen suosittu merkki, jonka löydät Tampereen Kone-Pyörän valikoimasta. Dracin mopot tunnetaan kestävyydestä ja luotettavuudesta ja ne ovat muotoilultaan moderneja ja tyylikkäitä. Ne tarjoavat sekä suorituskykyä että miellyttävän ajokokemuksen. Dracin tehokkaat moottorit takaavat, että saavutat kohteeseesi aina ajallaan!

3. Fantic Motor

Fantic Motorin mopot ovat tunnettuja tyylikkäästä designista ja urbaanista ilmeestä. Fantic Motorin tuotteissa yhdistyy moderni muotoilu, ajomukavuus ja luotettava suorituskyky. Tampereen Kone-Pyörä on erikoisliikkeenä myös Fantic Motor -merkin edustaja Suomessa, ja valikoimaamme kuuluukin laaja valikoima erikokoisia ja -tehoisia mopoja, jotka sopivat niin kaupungin vilinään kuin pidemmillekin ajomatkoille!

4. Conan

Conan-mopot ovat vakiinnuttaneet asemansa Suomessa erinomaisen teknisen suorituskykynsä ja kestävyytensä ansiosta. Conanin valikoima sisältää erikokoisia ja -tehoisia vaihtoehtoja. Merkki on erityisesti tunnettu tehokkaista moottoreista, jotka tarjoavat dynaamisen ja sujuvan ajokokemuksen. Conan-mopolla pääset määränpäähäsi nopeasti ja vaivattomasti!

5. YCF minimotot

YCF minimotot tunnetaan luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Minimotot on kehitetty erityisesti lapsille ja nuorille, jotka haluavat aloittaa ajoharrastuksen. YCF minimotot ovat erittäin kestäviä ja suoriutuvat hyvin erilaisissa maastoissa. Tampereen Kone-Pyörä on erikoistunut myös YCF minimotojen sekä huoltoon!

6. Piaggio ja Vespa

Piaggio ja Vespa ovat suosittuja merkkejä muun muassa niiden tyylikkään designin, ajomukavuuden ja laadun ansiosta. Nämä skootterit tarjoavat kattavan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja kaupunkiajoon ja maanteille. Piaggio ja Vespa sopivat niin nuorille kuin varttuneemmille kuljettajille, ja ne tarjoavat turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen. Tampereen Kone-Pyörä on ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen laadukkaat Piaggio- ja Vespa-skootterit eri väreissä!

 

Tampereen Kone-Pyörä Oy on vuonna 2005 perustettu mopojen ja skoottereiden erikoisliike Ylöjärvellä. Myymme ja huollamme edustamamme merkit yli 30 vuoden kokemuksella ammattitaitoisen tiimimme toimesta. Kokemuksemme ja laaja valikoimamme takaavat oikean mallin löytämisen, kun etsit laadukasta skootteria tai mopoa itsellesi tai lahjaksi. Tervetuloa tutustumaan!