Siirry sisältöön

Kuinka valita oikea akku mopoon tai skootteriin?

6Tampereen Kone-Pyörä Oy

Tampereen Kone-Pyörä Oy on luotettava mopojen ja skoottereiden erikoisliike, jonka valikoimasta löydät myös laadukkaat akut. Akun valinta on tärkeä osa ajoneuvon ylläpitoa, ja se takaa pitkän käyttöiän. Tässä postauksessa opastamme oikean akun valinnassa, jotta voit nauttia huolettomasta ajokokemuksesta.

Mitkä seikat tulee ottaa huomioon akun valinnassa?

1. Akkutyypit: Moposkoottereissa käytetään yleisesti lyijyhyytelöakkuja (AGM) ja litiumakkuja. Lyijyhyytelöakut ovat perinteisempi vaihtoehto, joka tarjoaa kohtuullisen hinnan ohella hyvän suorituskyvyn. Litiumakut puolestaan ovat kevyempiä, kestävämpiä ja pidemmällä käyttöiällä varustettuja.

2. Akkukapasiteetti: On tärkeää valita akku, joka tarjoaa riittävän kapasiteetin pitkille ajomatkoille sekä luotettavan käynnistysvoiman. Akkukapasiteetti ilmoitetaan yleisesti ampeeri-tunneissa (Ah). Tampereen Kone-Pyörällä on laaja valikoima akkuja, jotta voit löytää juuri tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Akkuvalikoima ja muut palvelumme

Sopivan akun valinta on ensisijaisen tärkeää ajoneuvon toimivuuden kannalta, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvookin mielellään tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon valinnassa. Hanki akku meiltä ja varmista, että ajoneuvosi palvelee sinua mahdollisimman pitkään. Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa akun asennuksessa, kuten myös korjauksissa ja huolloissa.

Tervetuloa myymäläämme tutustumaan eri malleihin tai vieraile verkkokaupassamme tuotteita tilataksesi! Päivitämme saatavuutta sekä uusia tarjouksia jatkuvasti.